Custom Pages

Nice to meet

Mijn naam is Naomi Casier wonende in Heffen (Mechelen)
Dochter van de mooiste ster aan de hemel

Mama van 2 pittige dames genaamd Robin en Lexi
Mama van 1 schattig venteke genaamd Jean(kie)

Getrouwde vrouw van de liefde van mijn leven. Jordi Jenné

 

Nadat ik afstudeerde in 2015 heb ik even in het Sint-Vincentius ziekenhuis in Antwerpen gewerkt tot ik zwanger werd van onze eerste dochter. Nadien ging ik voor 5 jaar bij K&G als regioverpleegkundige aan het werk in team Rivierenland. Maar er knaagde iets, ik zat met een gevoel dat moeilijk te omschrijven valt… Tot op de moment dat mijn vroedvrouw aan de deur stond. Toen het knagende, moeilijk te omschrijven gevoel plaats maakte voor een gevoel dat bevestigde dat dit de beste keuze was die ik heb genomen. Op 2 mei 2022 heb ik de stap durven zetten om als zelfstandige vroedvrouw aan de slag te gaan. En ik ben er zeker van dat dit de job zal zijn voor de rest van mijn leven.

 
Tijdens het huisbezoek voor mijn kleine Jean kreeg ik de vraag van, ondertussen mijn lieve collega Dominique of ik nog steeds als zelfstandige vroedvrouw aan de slag wou gaan en mee in het Vroedvrouwenteam Mechelen wou stappen. Lang heb ik hier niet over moeten nadenken. Wat een mooie kans om in zo een warm team terecht te komen. Het was iets dat al heel lang in mijn hoofd zat om de switch te maken maar het leek nooit de juiste moment. Tot op die moment…

 Eindelijk kan ik me opnieuw vroedvrouw noemen en ik ben zo trots om dat te kunnen zeggen.
Na zelf 3 keer mama te worden ben ik helemaal klaar om andere mama’s te begeleiden, ondersteunen, helpen in het mama worden en in het mama zijn. Te helpen bij dat prachtige maar ook pittige avontuur dat weldra zal starten. 

Klaar om jouw vroedvrouw te zijn. 

Veel liefs